Wie zijn wij

 

Wij zijn Hulkie en Monster

 

Hulkie:

is een muisparkiet lekker eigenwijs zoals ze zijn, een echte kletskous die ook wel zo nu en dan de grenzen opzoekt van het menselijk geduld. Hulkie is over het algemeen een allermans vriend maar pas op wanneer het hem niet bevalt zal hij je dit ook snel laten merken. 

 

Monster:

is een edelpapegaai en een echte allemans vriend en de clown in huis. Monster kletst en zingt de hele dag door. Wanneer hij in de kooi zit denkt hij dat hij een vleermuis is en ohja niet te vergeten zijn slaap is hem heilig. Wanneer monster moe is veranderd hij van een gezellige kletskous naar een mopperend monster maak hem dan ook maar niet te vroeg wakker want dan heeft meneer echt een ochtendhumeurtje. 

 

De eigenaren:

Wij zijn Kelly en Erwin een koppel dat in het mooie heuvellandschap van Nederland woont en echte levens genieters.

Kelly: is de persoon die zich het meeste bezig houdt met alles uitzoeken tot in de puntjes. Zij kan zich helemaal vastklampen aan dat waar ze mee bezig is en daar zoveel als mogelijk informatie over in te winnen. Buiten dat om is ze een erg spontaan persoon dat dier en mens gericht. Zij kan erg genieten van onze dieren en wilt daar dan ook graag het beste voor. 

Erwin: is de persoon die helpt om alle puntjes op de i te zetten en neemt dan werk over, maar zorgt ook dat wanneer de boel vastloopt het weer aan het draaien gezet wordt. Hij helpt graag daar waar hij kan. Hij is dan ook een zeer behulpzaam persoon dat voor iedereen klaar staat. 

Door dat Kelly alles is gaan uitzoeken op zoek naar een goede voeding voor onze vogels en Erwin haar hierin altijd gesteund heeft zijn wij tot onze eigen zaadmengeling gekomen. En geloof ons het heeft wel wat maanden gekost om alles uit te zoeken. Monster en Hulkie moesten een goede mengeling krijgen anders konden we net zo goed voor de standaard gaan die het meeste te vinden is. Onze vogels waren dan natuurlijk ook onze eerste testers en het beviel ze gelijk prima. Na een tijdje was het al snel duidelijk onze mengeling doet het goed ook zijn hun veren er beter op geworden.  Uiteraard krijgen beide ook nog vers voer erbij want ook dat is erg belangrijk voor kromsnavels. 

 

Wij vinden het belangrijk dat kromsnavels goede voeding krijgen. Het viel ons als eigenaren van kromsnavels op dat dit erg lastig te verkrijgen is, hierom gingen wij zelf onze eigen mengelingen maken. Vanuit deze eigen gemaakte mengelingen ontstond ons idee om deze ook beschikbaar te maken voor andere kromsnavel eigenaren. Wij weten immers zelf hoeveel tijd het in beslag neemt om dit zelf uit te zoeken en de juiste ingrediënten te vinden om er vervolgens zelf een mengeling van te kunnen maken. 

 

Nog een leuk weetje over ons logo. Deze is gemaakt door onze dochter zij kan namelijk ontzettend goed tekenen. Zo kwam zij zelf met het idee om het logo te maken en hier Monster als model voor te gebruiken. Terwijl wij nog bezig waren met een logo te vinden zat onze dochter al aan de tekentafel en kwam toen zij de basis had staan deze aan ons showen. Toen wisten we het direct we hoeven niet langer te zoeken dit wordt ons logo!